Новини, Укрзалізниця

У стратегії реформування системи закупівель Укрзалізниці виділили три ключові пріоритети

Сергій Довгаленко, директор з питань закупівель АТ «Укрзалізниця» виділив три ключові пріоритети у стратегії реформування системи закупівель Укрзалізниці. Про це йдеться в онлайн-проєкті, присвяченому аналізу Стратегії АТ “Укрзалізниця”. На перше місце серед пріоритетів  експерт поставив  запобігання корупції та поліпшення репутації компанії.

“По-перше, це запобігання корупції та поліпшення репутації компанії. Запобігання корупції – це досить очевидна мета, чого не скажеш про репутацію. Тут потрібно працювати над поліпшенням клієнтського досвіду, оскільки закупівлі мають на нього безпосередній вплив. Варто пам’ятати, що УЗ – сервісна компанія”, –  зазначає Довгаленко.

Другий напрямок стратегії закупівель Укрзалізниці – це розбудова функції.

“Тобто формування ефективної операційної моделі та оптимізованого складу працівників відповідно до загальної стратегії компанії”, – пояснює експерт.

І третє  підвищення операційної ефективності.

“А саме забезпечення замовників матеріалами та послугами вчасно й за правильну ціну. Підтримка операційної надійності УЗ, забезпечення визначених показників ефективності компанії, доцільне інформування керівництва про нашу роботи – це ключові завдання на порядку денному команди закупівель”, – резюмує Довгаленко.

Нагадаємо, що раніше  Довгаленко повідомив про те, що Укрзалізниця працює над отриманням сертифікації процесів закупівлі за міжнародними стандартами інституту CIPS.

 

[democracy id=”17″]

Дякуємо за відповідь!

Для визначення об’єктивного загального зрізу настроїв на ринку залізничних вантажоперевезень пройдіть опитування повністю! Результати допоможуть нам окреслити проблемні точки й взаємовигідні шляхи вирішення загальних проблем та будуть представлені на загальний розсуд без редакційної цензури.

 

Отримайте тестовий доступ до статистики та аналітики

 

Читайте також