Швейцарський виробник шоколаду Lindt & Sprungli отримуватиме какао-боби з Амстердама залізницею. Про це пише Rail.insider із посиланням на Railfreight.
Європейський лізинговий оператор VTG переобладнав деякі звичайні вагони-хопери для перевезення какао-бобів.
Хопери «ідеально підходять для перевезення чутливих до вологи сільськогосподарських продуктів, таких як какао-боби», зазначили у VTG. Німецька компанія обладнала контейнери двома 25-тонними відсіками та легкодоступним отвором для взяття проб за контролю якості. Нове рішення VTG і Lindt передбачає перехід від послуг з одним вагоном до маршрутного потяга.
Зауважується, що поїзд з’єднає порт Амстердама з підприємством Lindt в Ольтені, на півночі Швейцарії.
«Амстердам разом із Гамбургом і Антверпеном є одним з лідерів європейських портів з імпорту какао-бобів. Порт Амстердама разом із Занстад формує найбільший кластер какао у світі», — наголошується у дописі.
Як повідомлялося раніше, «модний» потяг курсує між Францією та Польщею.
Отримайте тестовий доступ до статистики та аналітики











